Cu aceasta ocazie, joi, 13 februarie, in magazinele Ikea Baneasa si Pallady, au fost expuse paie, in interiorul unor vitrine expozitionale, potrivit unui comunicat de presa.

In locul paielor din plastic, clientii pot cumpara paiele de bambus si paie realizate din trei straturi de hartie laminata tare pentru a-si mentine forma. De asemenea, in loc de sacose frigorifice din plastic de unica folosinta, clientii pot opta pentru pungi refolosibile din plastic cu fermoar.

Ikea si-a propus sa foloseasca materiale reciclate si regenerabile pana in 2030.

Grupul Ingka (Ingka Holding B.V. si entitatile sale controlate) este unul dintre cele 12 grupuri diferite de companii care detine si opereaza Ikea in baza unor acorduri de franciza cu Inter Ikea Systems B.V. Ingka Group are trei domenii de activitate: Ikea retail, Ingka Investments si Ingka Centres. Grupul Ingka este partener in sistemul de franciza Ikea, operand 374 magazine Ikea in 30 de tari. Aceste magazine au avut 839 de milioane de vizite in timpul anului financiar 2019 si 2,6 miliarde de vizite pe platforma www.Ikea.com.

Sursa foto: Ikea Romania