Ikea a eliminat din gama produsele din plastic de unica folosinta, precum paie, sacose frigorifice, pungi de gheata si saci de gunoi, dar si produsele folosite in restaurante si bistrouri, cum ar fi paiele, paharele, tacamurile, farfuriile si agitatoarele pentru bauturi.

Cu aceasta ocazie, joi, 13 februarie, in magazinele Ikea Baneasa si Pallady, au fost expuse paie, in interiorul unor vitrine expozitionale, potrivit unui comunicat de presa.

In locul paielor din plastic, clientii pot cumpara paiele de bambus si paie realizate din trei straturi de hartie laminata tare pentru a-si mentine forma. De asemenea, in loc de sacose frigorifice din plastic de unica folosinta, clientii pot opta pentru pungi refolosibile din plastic cu fermoar.

Ikea si-a propus sa foloseasca materiale reciclate si regenerabile pana in 2030.

Grupul Ingka (Ingka Holding B.V. si entitatile sale controlate) este unul dintre cele 12 grupuri diferite de companii care detine si opereaza Ikea in baza unor acorduri de franciza cu Inter Ikea Systems B.V. Ingka Group are trei domenii de activitate: Ikea retail, Ingka Investments si Ingka Centres. Grupul Ingka este partener in sistemul de franciza Ikea, operand 374 magazine Ikea in 30 de tari. Aceste magazine au avut 839 de milioane de vizite in timpul anului financiar 2019 si 2,6 miliarde de vizite pe platforma www.Ikea.com.

Sursa foto: Ikea Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri