retailTalks, seria de evenimente și seminarii a retail.ro, lansată cu ajutorul retailArena și wall-street.ro, revine cu un nou webinar. Pe 12 iunie, vineri, de la ora 13:00 vorbim despre impactul pandemiei de Covid-19 asupra industriei de online, vedem care sunt cele mai noi trenduri în online marketing și mai ales cum te pot ajuta motoarele de căutare online pentru a vinde mai bine și a câștiga clienți în această perioadă.

În condițiile în care industria de retail și cele adiacente sunt puternic afectate de epidemia COVID-19, retailTalks propune webinarii cu profesioniști din industrie de la care puteți afla soluții, exemple de strategii, recomandări și bune practici care se pot dovedi câștigătoare în momentul de față.

Fie că vorbim de trecerea din offline în online, reprofilarea pe un alt segment de producție sau noile strategii pe care le putem implementa pentru a ne adapta la noile nevoi de consum și producție, seria RetailTalks aduce sfaturi practice și inspirație pentru jucătorii afectați de criză.

Webinar retailTalks: Trenduri noi în online marketing

În cadrul noului webinar retailTalks, ce va avea loc 12 iunie, începând cu ora 13:00, discutăm despre impactul pandemiei de coronavirus asupra magazinelor online și cum ajută vânzarea prin intermediul unor motoare de căutare. Vom dezbate, de asemenea, noile trenduri în online marketing, cum au evoluat vânzările și traficul, schimbări în comportamentul de consum în online, precum avantajele și beneficiile înscrierii în cadrul unei platforme de căutare online.

Te poți înscrie gratuit la webinarul retailTalks AICI.

Speakeri webinarului retailTalks - Trenduri noi în online marketing: Cum vinzi prin intermediul unui motor de căutare" sunt:

Subiectele abordate în cadrul webinarului retailTalks - Trenduri noi în online marketing: Cum vinzi prin intermediul unui motor de căutare sunt:

  • Impactul pandemiei de coronavirus asupra industriei de eCommerce și în mod special a nișei de fashion și home&deco
  • Cum a schimbat pandemia de COVID-19 comportamentul de consum în online
  • Provocări în eCommerce/online marketing
  • Avantajele și beneficiiile înscrierii pe o platformă de căutare online
  • Trenduri noi în online marketing
  • Estimări și recomandări

Webinarul retailTalks - Trenduri noi în online marketing: Cum vinzi prin intermediul unui motor de căutare are loc pe 12 iunie, de la ora 13:00. Webinarul este live și va putea fi urmărit pe pagina de Youtube Wall-Street TV și pe paginile de Facebook retail.ro, wall-street.ro și retailArena. Înscrierile se fac AICI.