Deși este un an cu mult mai multe provocări, cu un context diferit care ne face să fim mult mai agili și responsabili, ne-am adaptat și continuăm planul de expansiune în teritorii noi din țară. Noul magazin Mega Image Piața Ioșia este amplasat într-o zonă foarte cunoscută și de tradiție a orașului și vine aproape de comunități oferind clienților orădeni tot ce au nevoie în apropierea casei. Piața din Oradea este importantă pentru noi și pregătim deja cel de-al treilea magazin care va fi deschis în acest an,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Noul supermarket Mega Image Piața Ioșia completează experiența la cumpărături pentru localnici cu produsele marcă proprie pe care le-au descoperit deja în primul magazin, Delhaize, Gusturi Românești, Mega Apetit, Bun de tot și 365 Essential, alimentare, pentru casă și de îngrijire, produse românești și internaționale de renume.

Fructele și legumele proaspete, de sezon, sunt de la producătorii români care fac parte din programul Gusturi românești de la gospodari, unic pe piața de retail prin implicarea Mega Image în tot procesul de cultivare și recoltare, cu un inginer agronom dedicat care verifică pas cu pas producția.

Specific pentru Oradea, Mega Image continuă parteneriatele cu producătorii locali pentru diferite categorii de produse precum panificație (Dorbob, Brutăria Mădăras, Panificație Felix), prăjituri (Scala, Bunexim), ouă (Avivest), delicii din carne (Szekely Falat, Andromi), bere (CsikiSor).

În plus, noul magazin are și o zonă concept Equilibrium Health & Wellness, care include o gamă variată de produse alimentare, de îngrijire și pentru casă, ecologice, bio, pentru un stil de viață sănătos.

În același timp, clienții vor avea oferte personalizate și reduceri la produsele preferate prin cardul CONNECT. Programul magazinului este de luni până sâmbătă în intervalul orar 07:00 – 23:00, iar duminica între 08:00 – 22:00.

Până la finalul anului, planul Mega Image de expansiune include un al treilea magazin care va fi deschis în Oradea.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 797 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.