Chevrolet Cruze hatchback este disponibil pe plan local cu motorul de 1,6 litri benzina 124 CP, la un pret de 9.550 euro cu TVA si 3 prime de casare incluse.
Modelul este echipat cu aer conditionat, ESC, TCS, 6 airbaguri, ABS, EBD, radio CD cu MP3.

Cruze hatchback vine cu trei tipuri de motoare, doua pe benzina (1,6 litri 124 CP si 1,8 litri 141 CP) si unul diesel (2 litri 163 CP).

La inceputul anului 2012 va fi disponibil un nou motor diesel de 1,7 litri. Toate motoarele sunt unitati cu patru cilindri, dotate cu doi arbori cu came in chiulasa, 16 supape si fie injectie multipunct, fie tehnologie common-rail in cazul modelelor diesel.

Toate autovehiculele Cruze hatchback vor beneficia de imbunatatiri ale spatiului interior disponibile pentru modelele din anul 2012. Clientii vor putea alege intre trei niveluri de echipare diferite, LS, LT si LTZ.

Cruze are un design cu un post de conducere dublu. Acesta este separat de panoul central care se uneste cu consola centrala. Impreuna cu panoul de instrumente median, fabricat din material textil sau vinil granulat din proteine si panoul de instrumente cu iluminare de fundal cu LED-uri, aceste elemente sporesc sentimentul de confort si relaxare.

Toti soferii modelului Cruze hatchback si ai modelelor notchback in versiunea din 2012 vor putea sa utilizeze sisteme de navigatie actualizate prin carduri de memorie secure digital (SD).

Caroseria modelului hatchback este construita cu ajutorul noului sistem de sasiu integral (BFI). Utilizarea sistemului BFI are drept rezultat niveluri inalte de stabilitate si rezistenta.

Capacitatea de incarcare a modelului Cruze hatchback este de aproape 400 de litri si acesta va fi disponibil cu o bancheta spate rabatabila fractionat 60/40. Rabatarea scaunelor creste capacitatea de depozitare la 883 litri.

Numarul de autovehicule Cruze vandute anul trecut l-a depasit pe cel inregistrat de modelul Aveo, devenind astfel cel mai bine vandut autoturism Chevrolet pe plan global.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri