Forza Rossa, importatorul Lotus pe piata romaneasca, a lansat modelul Evora S IPS la un pret de 75.600 euro.
Versiunea 2012 Lotus Evora aduce lucruri noi, de la dotarile si calitatea pielii din interior, sistemul de Navigatie sau imbunatatirea performantelor prin actionarea butonului Sport.

„Lotus Evora S IPS se apropie mult, prin performanta dar si prin aspectul estetic, de un Ferrari. Noua cutie de viteze poate fi folosita atat in modul automatic cat si secvential, cu palete de schimbare a vitezelor de la volan. Senzatiile si experienta de condus sunt extraordinare. Iar cel mai impresionant este faptul ca acest automobil costa doar jumatate din cel mai ieftin Ferrari de pe piata”, a declarat Lucian Sonea, directorul de marketing al Forza Rossa.

Evora S IPS are un motor V6 cu compresor de 3,5 litri 350 CP, amplasat central spate. Cutia de viteze este automata IPS Intelligent Precision Shift.

Modelul de 350 CP si o greutate de 1.442 kg atinge 100 km/h in 4,8 secunde si o viteza maxima de 270 km/h.

Forza Rossa va aduce anul viitor in primavara noul model Lotus Exige S.

Lotus are la vanzare in Romania modelele Elise, Exige, Evora, al caror pret variaza intre 47.100 de euro si 94.200 euro cu TVA. Timpul de asteptare pentru un model Lotus este intre 2 si 4 luni.

Marca auto britanica Lotus a intrat in februarie pe piata din Romania, cu estimari optimiste de vanzari, doua unitati livrate in fiecare luna.

Concurentii Lotus in Romania sunt Subaru Impreza si Mitsubishi Evo.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri