Versiunea Stepway a modelului Sandero a fost prezentata intr-un stil mai modern la Salonul Auto de la Geneva, alaturi de o serie limitata Duster.
Sandero Stepway 2 primeste pe langa culorile Rouge de Feu, Gris Platine si Gris Comete nuanta Brun Cajou, pe care o gasim pe Duster.

La interior Sandero Stepway 2 vine cu materiale noi, doua ambiante de gri si rosu, alaturi de un nou radio CD mp3 cu satelit de comanda pe volan, priza jack, USB, Bluetooth. Optional este disponibil „pachetul piele”.

Sandero Stepway 2 va beneficia de un nou motor de 1.6 litri 105 CP pe Bioetanol. Acest propulsor primeste semnatura Dacia eco2. Sandero Stepway 2 va putea fi comandat de clientii din Romania incepand cu luna aprilie 2012.

Pentru SUV-ul Duster, Dacia a expus la Salonul Auto de la Geneva seria limitata Duster Delsey, bazata pe versiunea Laureate, care va putea fi cumparata in Romania in a doua jumatate a anului.

Elementele de design specifice acestei variante sunt jante de aluminiu si carcase ale oglinzilor retrovizoare de culoare gri inchis metalizat, ornament cromat al tevii de esapament, o noua culoare la exterior, Gris Olive, si o noua ambianta interioara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri