Pentru a-i asigura viitorul, fabricantul italian de autoturisme Bertone este pregatit sa investeasca 150 milioane europentru a aconstrui modelul coupe cabriolet Lancia. Un purtator de cuvant Fiat a confirmat faptul ca o filiala subsidiara Lancia este inclusa in proiect.

Bertone are nevoie sa munceasca. Singurul contract pe care acesta il are est de 2000 de unitati pentru editia speciala Mini Cooper S. Aceasta productie va incepe in luna iulie.

Anul trecut, in luna septembrie dealerilor Lancia le-a fost promis un model special care va intra pe linia de productie in 2007. Noua masina s-a considerat a fi o noua varianta a conceptului Fulvia. Acest concept a fost dezvaluit in 2003 la Salonul Auto de la Frankfurt.

Coupe-ul s-a bazat pe platforma Fiat scoasa din folosinta primavara trecuta. Bertone negociaza de doi ani contruirea noului coupe-cabriolet cu acoperis retractabil pentru marca Fiat. Masina trebuia sa se axeze pe modelul Fiat Grande Punto. Fiat nu crede ca va scoate profit cu acesta masina insa este convinsa ca versiunea Lancia ar putea aduce bani.

Bertone ar avea nevioe de 20 pana la 22 de luni pentru a incepe productia noului model, in urma aprobarii date de cei de la Fiat. Volumul planificat este de 20.000 de unitati pe an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri