Accidentul in care a murit Paul Walker, protagonistul francizei cinematografice "Furios si iute/ Fast & Furious", a fost cauzat de o defectiune mecanica a automobilului Porsche - probabil o scurgere de lichid la sistemul de directie - in care se afla actorul, potrivit unor surse citate de TMZ.com, relateaza Mediafax.

Surse care au legatura cu magazinul auto Always Evolving, detinut de Paul Walker si Roger Rodas, cealalta victima din acest accident, spun ca au vazut la locul accidentului urme de lichid pe asfalt, care preced urmele lasate de cauciucurile automobilului Porsche in care s-au aflat cei doi barbati.
Aceleasi surse spun ca urmele de cauciuc apar pe asfalt la o distanta foarte mica de locul impactului. Potrivit surselor, daca Roger Rodas ar fi pierdut controlul automobilului, atunci urmele de cauciuc ar fi trebuit sa indice o schimbare a directiei de deplasare. In schimb, aceste urme formeaza o linie dreapta. Dupa parerea lor, acest element pare sa certifice teoria potrivit careia persoana aflata la volan nu a mai beneficiat de o functionare corecta a sistemului de directie.
Un alt element care a generat banuieli se refera la faptul ca flacarile au izbucnit extrem de repede in partea din fata a automobilului. Aceleasi surse spun ca incendiul ar fi trebuit sa izbucneasca in spatele masinii, unde se afla motorul automobilului, iar flacarile aparute in partea frontala intaresc teoria unei scurgeri de lichid.
Site-ul TMZ.com afirma ca automobilul Porsche Carrera GT, in valoare de 500.000 de dolari, nu suferise modificari si nu era uzat, fiind condus destul de rar. Din acest motiv, aceleasi surse considera ca accidentul a fost provocat de un defect de fabricatie.
"Roger era un sofer de clasa mondiala. Si, desi ar fi putut avea viteza mare (asa cum spun politistii), teoria potrivit careia ar fi pierdut controlul masinii este pur si simplu absurda", a declarat o sursa citata de TMZ.com.
Actorul american Paul Walker, in varsta de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious", a murit, sambata, intr-un accident de automobil, in Santa Clarita, California, a anuntat reprezentantul vedetei.
Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".
Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).
Actorul a devenit celebru jucand in franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, in Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" si "Furios si iute 7".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri