Autoklass Center aduce in aceasta toamna pe piata din Romania doua noi modele Mercedes-Benz lansate la nivel international in 2006: Mercedes-Benz Clasa E cu Face Lift pe segmentul limuzinelor si Noul Sprinter pe segmentul autovehiculelor comerciale usoare.
Pentru anul 2006 Autoklass intentioneaza sa obtina o cifra de afaceri mai mare cu 20% fata de cea inregistrata anul trecut, iar cele 2 noi modele Mercedes-Benz pe care le-am inclus in oferta de toamna a Autoklass Center vor contribui cu siguranta la atingerea acestui obiectiv. a declarat Anda Vasie, Director de Marketing al Autoklass Center Bucuresti.

Noul Sprinter inoveaza autoutilitarele. Noul Sprinter este un autovehicul comercial confortabil, eficient, economic si foarte incapator fiind totodata si liderul de piata in segmentul autovehiculelor comerciale usoare sub 3,5 t. Autoklass Center si-a propus ca pana la sfarsitul anului 2006 Noul Sprinter sa inregistreze un volum de vanzari de aproximativ 125 de unitati. in 2005, Sprinter a reprezentat 83% din autoutilitarele vandute de Autoklass Center.

Clasa E intr-o noua lumina. Noua generatie Mercedes Clasa E Face Lift seteaza reperele pe piata internationala de profil stabilind directia pentru inovatiile in tehnica. Noul Mercedes Clasa E beneficiaza de un sistem de directie mai precis, o transmisie mai rapida si un nou sistem de comanda.

La acestea se adauga noi elemente de design si variante de vopsea, atat in interior cat si in exterior. in dotrea standard la bordul noului E Classe se afla acum sistemul PRE-SAFE, sistemul preventive de siguranta. Disponibil optional, noul E Classe are si modernul sistem Intelligent Light. Pe baza sistemului cu faruri Bi-Xenon, farurile pentru faza scurta se adapteaza in mod automat situatiilor de trafic. Sistemul asigura o iluminare mai ampla a carosabilului pe drumurile rurale si o dublare a razei de actiune pe autostrazi.

In primele 8 luni din 2006 Autoklass Center echipa de vanzari a livrat aproximativ 60 de autoturisme Mercedes Clasa E, reprezentand 21% din totalul autoturismelor Mercedes-Benz vandute de Autoklass Center. Pentru 2006, Autoklass Center urmareste sa creasca volumul vanzarilor din Noul Mercedes-Benz Clasa E cu Face Lift cu 20 %. Conform datelor APIA, in primele 7 luni din 2006, Mercedes Clasa E conduce pe segmentul limuzinelor in Romania, inregistrand o crestere de 45,2% a volumului de vanzari fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Autoklass Center Bucuresti face parte din divizia auto a grupului Romstal alaturi de Autoklass S.A. Sibiu si Autoklass S.R.L Constanta. Autoklass Center ocupa locul 2 pe piata dealerilor Mercedes din Romania si a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri de aproximativ 16 milioane de euro, in crestere cu 68% fata de anul 2004.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri