Bridgestone lanseaza o anvelopa cu pret mediu pe piata europeana, Firestone Roadhawk, dezvoltata pentru a oferi cea mai buna aderenta pe suprafete umede si cea mai scurta distanta de franare pe suprafete uscate.

Anvelopa Firestone Roadhawk va fi disponibila cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 19 inch. Primul set de dimensiuni va fi disponibil in toata Europa incepand cu luna ianuarie 2017.

"Roadhawk se adreseaza soferilor care conduc zi de zi, in orice medii si situatii – in oras, pe autostrada ori pentru naveta, cumparaturi sau pentru a-si duce copiii la scoala. Acesti soferi isi doresc o anvelopa care sa le confere performante de lunga durata in diverse conditii de drum, zilnic: vreme umeda, trafic intens, franare brusca si viteze ridicate pe autostrada. Pe scurt, au nevoie de o anvelopa pe care sa poata conta in orice situatie", spun reprezentantii Bridgestone Europe.

Calitatea anvelopelor Firestone Roadhawk a fost testata si dovedita de TUV SUD, cel mai mare institut independent de tehnologie pentru anvelope din Europa, si a primit recunoasterea TUV SUD Certification Mark.

Cu compusi special dezvoltati si banda de rulare unica, noua anvelopa Firestone Roadhawk a fost proiectata pentru a oferi cel mai inalt nivel de control al vehiculului pe suprafete umede. Anvelopa are cel mai inalt scor de performanta al aderentei pe teren umed: cea mai buna performanta din clasa sa (A). Aceasta o depaseste pe cea a multor branduri din segmentul de anvelope premium.

Pe langa performante excelente pe suprafete umede, testele independente TUV SUD arata ca noua anvelopa Roadhawk ofera cea mai buna performanta si in caz de franare pe suprafete uscate, cu distante de franare cu pana la 3 metri mai mici decat la alti producatori de anvelope.

Roadhawk ofera o performanta mai buna cu pana la 20% in caz de uzura decat anvelopa precedenta, Firestone TZ300. In plus, o alta caracteristica importanta a noii anvelope este carcasa cu o greutate mica conceputa pentru o rezistenta redusa la rulare, oferind conducatorilor auto siguranta unui consum redus de combustilbil.

Avand peste 18.200 de angajati, Bridgestone EMEA opereaza in peste 60 de tari si detine 14 fabrici, un centru de Cercetare & Dezvoltare si un centru de testare.

Sursa foto: Yauhen_D / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri