Mega Motors, dealer Hyundai, in colaborare cu Dab Auto Serv, firma care se ocupa de service-ul marcii, a inaugurat un showroom in Bucuresti, pe o suprafata totala de 5.000 metri patrati.
Investitia a fost de 5,5 milioane euro si apartine companiei Dab Auto Serv.

“Mega Motors va deschide in octombrie 2008 un showroom la Focsani pe un teren de 3.000 de metri patrati, investitia fiind de circa 1,5 milioane euro. Suprafata construita este de 1.150 de metri patrati, din care 900 de metri patrati service, 250 de metri patrati showroom si 250 de metri patrati birouri“, a declarat, pentru Wall-Street, directorul general al Mega Motors, Adrian Cainamisir.

De asemenea, compania Mega Motors va deschide pana la sfarsitul anului 2009, inca un showroom in Bucuresti.

Mega Motors a comercializat in primele sase luni ale anului 374 de masini, iar tinta de vanzari pentru 2008 este de 1.000 de masini.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri