Compania americana Zero Motorcycles a lansat prima motocicleta electrica de cross din lume, care va fi disponibila din luna mai la un pret de 9.950 dolari, potrivit fastcompany.com
Numita Zero S, motocicleta cu un motor electric de 31 CP si poate fi condusa pe sosea sau pe teren accidentat.

Motorul electric are o autonomie de pana la 100 kilometri si se poate reincarca in doar 4 ore. Motocicleta are o viteza maxima de 99 km/h.

Zero S este fabricata din materiale reciclabile si are o baterie lithium ion netoxica.

Din luna iunie va fi disponibil si un scuter electric Vectrix la un pret de 5.195 dolari, care va avea o viteza maxima de 50 km/h.

Zero Motorcycles a organizat in San Jose, California, un eveniment numit “24 de ore de electriccross”, fiind prima competitie cu motociclete electrice de off-road. Cele 10 echipe au parcurs peste 6.500 de km.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri