Producatorul japonez Nissan va lansa la inceputul lunii august trei modele noi de masini electrice, care vor ajunge in showroom-uri in 2011, potrivit 4wheelsnews.
Noile modele electrice vor fi construite in America, Europa si Japonia.

Carlos Ghosn, presedintele aliantei Nissan-Renault, considera ca grupul are o strategie diferita fata de alti producatori auto intrucat investeste in dezvoltarea vehiculelor electrice pentru vanzarea acestora in masa.

Peste doi ani modelele vor ajunge la vanzare pe toate continentele. Primele unitati produse vor fi testate de partenerii companiei.

Primul model electric va fi un hatchback cu 5 locuri, similar modelului Versa, care va ajunge pe piata americana. Autonomia va fi de 160 km.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri