Porsche Romania, importatorul marcii Skoda pe plan local, estimeaza vanzari de 150 de unitati anul acesta si 500 de masini anul viitor pentru SUV-ul Yeti, lansat in octombrie.
"Anul acesta, vrem sa vindem 150 de masini Yeti, iar pentru anul viitor tinta este de 450-500 de unitati daca piata va ramane la acelasi nivel", a declarat pentru Wall-Street Vlad Rusu, brand manager Skoda.

SUV-ul Yeti este disponibil pe piata romaneasca de la jumatatea lunii octombrie cu motorizari intre 105 CP si 170 CP, la un pret incepand de la 15.466 euro cu TVA.

Yeti este construit pe platforma VW Tiguan, fiind disponibil cu tractiune fata, sau integrala.

Competitorii Skoda Yeti sunt Hyundai Tucson, Toyota Rav4, Vw Tiguan, Nissan Qashqai, Kia Sportage.

Vezi galerie foto aici.

Tinta de vanzari Skoda in Romania anul acesta este de 9.000 - 9.500 de unitati.

"Tinand cont de inmatricularile auto in Romania, avem o cota de piata de 7,6% si suntem in continua crestere. Ne asteptam la vanzari de 9.000 - 9.500 de masini Skoda anul acesta", a precizat Rusu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri