Hyundai introduce in prima parte a anului 2011 doua noi motorizari in gama ix35 de pe piata romaneasca, una diesel si alta pe benzina.
Motorul diesel UII 1.7 litri VGT turbo livreaza 115 CP la 4.000 rpm si genereaza un cuplu de 260 Nm. Reprezinta cel mai recent produs dezvoltat la centrul Hyundai din Germania si va fi construit la fabrica marcii din Slovacia, alaturi de modelul ix35.

Dotat cu noul motor diesel, transmisie manuala in sase trepte si tehnologia Blue Drive, ix35 Blue dezvolta emisii de numai 135 g/km si un consum de 5,2 l/100 km.

Noul motor pe benzina, Gamma 1.6 GDI livreaza 135 CP la 6.300 rpm si genereaza un cuplu de 164 Nm. Instalat pe versiunea ix35 Blue si asociat unei transmisii manuale in sase trepte, emisiile CO2 si consumul de combustibil inregistreaza valori de 149 g/km si respectiv 6,4 l/ 100km.

Ambele motorizari vor fi disponibile pe versiunile non-Blue, cu emisii CO2 de 139 g/km si 158 g/km si un consum de 5.3 l/ 100km si 6,8 l/ 100km pentru versiunea diesel si respectiv cea pe benzina.

„De la demararea productiei ix35, in prima parte a acestui an, am inregistrat peste 124.000 de comenzi. Luand in considerare tendintele curente de reducere a consumului de combustibil, apreciem ca solicitarile pentru SUV-ul Hyundai de clasa C vor creste in continuare”, a declarat Allan Rushforth, vice-presedinte Hyundai Motor Europe.

Toate versiunile ix35 prezinta pachetul Five Year Triple Care, care inglobeaza 5 ani de garantie fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri