1. LinkedIn

1. LinkedIn

LinkedIn are propria trupa de rock intitulata NextPlay. Compania pune la dispozitia angajatilor mai multe sali de repetitii, dotate cu echipamente si instrumente profesionale. Programul a inceput in 2010, iar trupa concerteaza in fiecare seara de vineri.

Sursa foto: Shutterstock/LinkedIn

2. Red Frog Events

2. Red Frog Events

Red Frog Events, o companie din San Francisco, plateste angajatilor sai o luna de concediu pentru doua persoane in zone ca Africa, Asia, Europa sau America de Sud.

Sursa foto: Captura Red Frog Event.com

3. Netflix

3. Netflix

Din 2010, Netflix ofera zile nelimitate de concediu angajatilor. Politica este foarte simpla si nimeni nu urmareste numarul zilelor de concediu luate. Angajatii isi pot lua cate zile de concediu vor, atunci cand vor.

Sursa foto: Shutterstock/Netflix

4. Virgin

4. Virgin

Si Virgin ofera zile de nelimitate de concediu angajatilor sai. Richard Branson crede ca e productivitatea angjatilor este mai importanta decat numarul de ore petrecut la birou.

Sursa foto: Shutterstock/Virgin Mobile

5. 42Floors

5. 42Floors

42Floors, o companie din San Francisco, ofera 2 saptamani de pre-vacanta platita viitorilor angajati. CEO-ul 42Floors, Jason Freedman, a venit cu aceasta idee dupa ce a realizat ca o pauza intre doua locuri de munca este mai mult decat benefica si pentru viitorul angajat si pentru companie.

Sursa foto: Twitter/42 Floor