Pentru cei care sunt in cautarea unui job sau vor sa faca o schimbare in cariera, urmatoarele 2 saptamani le ofera posibilitatea sa participe la 2 targuri de cariera.

Este vorba despre cel mai mare targ de joburi, Angajatori de TOP, care revine in aceasta primavara cu 2 editii fizice, una in Bucuresti si una in Timisoara. Evenimentul din Timisoara, va avea loc vineri si sambata, pe 18-19 martie la Centrul Regional de Afaceri, iar in Bucuresti, saptamana viitoare, pe 25-26 martie la Sala Palatului.

Angajatori de TOP Bucuresti sarbatoreste in aceasta primavara 20 de editii, respectiv 10 ani prin care cel mai mare targ de cariera a adus fata in fata candidati determinati sa isi construiasca o cariera de succes si companii multinationale cu planuri importante de recrutare. Editia aceasta reuneste 100 de companii, iar angajatorii provin din peste 14 domenii de activitate, de la IT&C (35%), Servicii si BPO (18%), Financiar-Bancar (15%), FMCG (9%), Retail (8%), Audit si Consultanta (5%), Inginerie si Auto (4%), Recrutare (3%), Farma (1%), Logistica si Transporturi (1%), Alte domenii (1%).

Cateva dintre companiile care pot fi intalnite la Angajatori de TOP Bucuresti sunt: Adecco, Wipro, Xerox, Lidl Romania, CCC, Misys Financial Software, Microsoft, McDonald`s Romania, Brico Depot, JYSK, Societe Generale European Business Services, Intralinks, Stefanini Romania, Computer Generated Solutions Romania, TELUS International Europe, HP Inc, TELEKOM Romania, BearingPoint Romania, DB Schenker SSC, Allianz Worldwide Partners, Avira Soft, UniCredit Business Integrated Solutions, Bitdefender, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Banca Transilvania, Kaufland Romania, UNIQA Asigurari, Luxoft, BCR, Oracle, NN Asigurari de Viata, Hewlett Packard Enterprise, Genpact, Vodafone Shared Services Romania, Coca-Cola HBC Romania, Schneider Electric, JTI, WNS Romania, Unilever, IBM, Orange, DB Schenker, Carrefour, AVON Romania, P&G, Dell, SNC Lavalin, Deloitte, Veeam Software, Playtika, Ericsson Telecommunications Romania, PepsiCo, Raiffeisen Bank, Grup Renault Romania, Accenture, Federal Mogul Motorparts, DB Global Technology, Teamnet.

Joburile deschise de companii sunt adresate atat profesionistilor, 17% dintre pozitii sunt pentru candidatii seniori, 28% sunt pozitii middle-level, in timp ce un procent de 56% sunt pentru candidatii entry-level. Din cele 5000 de oportunitati de cariera, peste 1400 de joburi sunt adresate candidatilor cu nivel mediu de experienta. Cateva exemple de astfel de joburi sunt: Marketing&Sales Consultant, Finance Analyst, Digital Analyst, Sales Support Specialist, Business Analyst, Web Application Developer, Product Marketing Manager, Android Software Developer, Quality Automation Engineer, Brand Manager, Software Development Engineer, Electronic Engineer, Senior Accountant, Recruitment Specialist, HR Strategic Specialist etc.

97% dintre companiile care participa la Angajatori de TOP pe 25-26 martie au pozitii deschise in Bucuresti, insa printre cele 100 de companii participante sunt si angajatori care au planuri de relocare pentru candidatii pe care ii vor intalni in cele 2 zile ale evenimentului. Astfel, cateva dintre orasele unde companiile fac recrutari sunt: Timisoara (27%), Brasov (24%), Cluj-Napoca (21%), Iasi (18%), Arad (15%), Ploiesti (15%), Sibiu (15%), Oradea (12%), Targu-Mures (9%), Bacau (6%) si in alte orase mici si medii cu potential de angajare.

In cadrul evenimentului vor fi deschise si joburi si proiecte la nivel international. 33% dintre angajatori pun la dispozitie pozitii prin intermediul joburilor sau a proiectelor pe care le au in diferite tari din Europa, unde o parte dintre angajati vor fi relocati pentru o perioada determinata sau definitiva. Tari precum: Suedia, Franta, Marea Britanie, Serbia, Croatia, Norvegia, Suedia, Belgia, Austria, Cehia sau Estonia sunt cateva dintre „destinatiile” in care pot acumula experienta la nivel global candidatii care vor fi recrutati in cadrul Angajatori de TOP. Cateva dintre companiile cu planuri de recrutare la nivel international sunt: Allianz Worldwide Partners Romania, Accenture, InCrys, ModuleWorks SRL, Vivre, Miele Tehnica, DB Schenker Global Sevices Europe, Playtika Romania, Stefanini Romania, ProCredit Bank, Genpact Romania.

Modalitatea de aplicare la joburile din cadrul Angajatori de TOP este una foarte simpla si rapida. Pentru pozitiile deschise, pot aplica folosind un singur CV Barcode. Dupa crearea unui cont pe www.hipo.ro, candidatii isi pot completa CV-ul si au posibilitatea sa il descarce in format Barcode, CV pe care ulterior sa il printezi si sa aplici in cadrul evenimentului, dupa discutiile cu reprezentantii celor 100 de companii participante.

Pe langa oportunitatile de cariera, in cadrul evenimentului vor avea loc o serie de workshopuri si conferinte pe diferite domenii, in cadrul carora vor fi prezentate informatii despre structura companiei, proiectele in desfasurare, competentele si abilitatile cautate de angajatori, evolutie profesionala, planurile de crestere etc. Participarea la workshopuri si conferinte este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar cei interesati pot afla mai multe detalii aici: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/conferinte_seminarii

Detalii despre Angajatori de TOP si companiile pe care le poti intalni in urmatoarele 2 saptamani, pot fi regasite la sectiunea dedicata targului pe www.hipo.ro/angajatoridetop.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri