Compania romaneasca Delta ACM a castigat un contract in Irak pentru executia unui tronson din autostrada Erbil-Koya, cu o lungime de 20,6 km, valoarea lucrarilor fiind de 66,7 milioane de dolari, a declarat Florea Diaconu, proprietarul si presedintele Delta.
"Lucrarea se va desfasura in Irak, regiunea Kurdistan, iar contractul a fost semnat in data de 21 februarie", a spus Florea Diaconu, citat de Mediafax.

La licitatie au participat, alaturi de Delta, alte 10 firme, printre care o alta societate romaneasca, o firma turco-irakiana si 8 companii turcesti.

Lucrarile exacutate de Delta incep pe data de 4 aprile si vor dura 2 ani. Potrivit lui Florea Diaconu, autostrada va avea o lungime de 58,3 kilometri.

Delta ACM a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 91 milioane euro, cu 18 milioane de euro mai mult fata de anul 2009.

"Pentru acest an estimam o cifra de afaceri de 115 milioane euro. Cresterea o vom realiza in special prin lucrarile executate in strainatate", a mai spus Diaconu.

Compania, infiintata in 1993, este specializata in constructia si repararea drumurilor, printre lucrarile realizate fiind reabilitarea sistemului rutier de pe mai multe strazi din Bucuresti, precum si modernizarea unor drumuri judetene si nationale.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri