Activitatea de asamblare si livrare de PC-uri din cadrul grupului Flamingo va fi preluata integral de una din companiile din grup, care va asambla si livra sisteme atat in Romania, in cele trei lanturi de retail (Flamingo, Flanco si Future Shop), cat si catre mai multe tari din Europa de Est.

Noua organizare a activitatii de asamblare a rezultat ca o necesitate din amploarea pe care a luat-o acest domeniu in compania Flamingo in ultimii ani, devenind lider de piata la asamblare si de cresterea nevoilor odata cu anuntata preluare a Flanco, obiectivul fiind depasirea cifrei de 100.000 de calculatoare in 2006. Conducerea companiei este preluata de Lucian Vasiliu.

Portofoliul Flamingo include marci cunoscute precum Diablo (castigatorul a cinci trofee Chip pentru produsul anului in Romania la categoria calculatoare) sau Coral. Acesta din urma este cel mai vandut calculator din Romania, cu o cota de piata de 40% in vanzarile catre elevii beneficiari ai cupoanelor emise de Guvernul Romaniei in 2005. Flamingo International detine o retea de 114 de magazine IT si electronica de consum in Romania, Bulgaria si Serbia, sub brandurile Flamingo si Future Shop. Cifra de afaceri a Flamingo International estimata pentru anul 2005 este de peste 80 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri