In data de 16 februarie 2006, in Manhattan, New York, cei mai importanti producatori de vinuri din Romania vor prezenta cele mai bune vinuri romanesti, combinand intr-un mod unic calitatea, gustul si traditia.

Acest eveniment nu se aseamana cu nimic din ceea ce s-a experimentat pana acum in timpul unei degustari de vinuri romanesti, fara notorietate internationala. Audienta va avea parte de o experienta unica, neasteptata, si va beneficia de bucuria si incantarea oferita de recolta vinurilor din taramul miracolelor si al frumusetilor. Aceste vinuri, care au fost servite imparatilor, regilor si reginelor de milenii incoace si unora dintre cele mai cunoscute figuri din istoria omenirii, sunt acum produse de catre experti ce detin metode sofisticate si conservative ce se gasesc pretutindeni in lume.

Nume precum Recas, Murfatlar, Reh-Kendermann si Stirbey au capturat esenta si spiritul acestei regiuni europene si au realizat imbutelierea lor intr-un mod diferit fata de orice alt producator de vinuri din aceasta tara. Cei prezenti se vor bucura de vinuri de clasa mondiala prezentate de catre producatori proveniti dintr-un mediu profesional. Toate pentru dragostea fata de vin si fata de tara romantica de mult uitata, numita Romania.

In podgoria de la Recas, a carei vechime dateaza inca din anul 1455, se produce cea mai mare cantitate de vinuri premium din sud-estul Europei, de la Merlot, Pinot Noir si Cabernet Sauvignon, pana la delicatele vinuri albe Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling, Muscatt Ottonel si Pinot Grigio. Proprietarii Cramelor Recas s-au dedicat total acestei podgorii de 1.500 hectare, o data cu achizitionarea faimoasei locatii in anul 1999, intr-un parteneriat romano-britanic. Utilizand cele mai performante tehnologii de imbuteliere, avand capacitatea de pastrare a peste opt milioane litri de vin anual, Cramele Recas reprezinta un exemplu nu doar pentru faptul ca proprietarii considera acest lucru, ci mai ales datorita faptului ca piata de desfacere a produselor Recas cuprinde trei continente, din Japonia in Danemarca, din Canada in Filipine si din Statele Unite pana in Hong Kong.

Estimarile anului trecut au fost depasite

Compania Cramele Recas a inregistrat in anul 2005 o crestere a cifrei de afaceri cu 56%, ajungand la 6.400.000 de euro, comparativ cu anul 2004 cand s-a inregistrat o cifra de afaceri de 4.100.000 de euro. Estimarile facute la inceputul anului 2005 au fost cu mult depasite, cresterea profitului fiind de 45%, atingand valoarea de 1.500.000 euro. Proiectele Recas pentru anul 2006 includ continuarea procesului de investitii, in valoare de 1.500.000 de euro, in modernizarea cramei, in activitatea de marketing, logistica, precum si in plantatia de vita-de-vie. Pentru anul 2006, Cramele Recas preconizeaza o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 20%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri