Furnizorul de echipamente electrice si de gradina din gama "do-it-yourself" Einhell Romania estimeaza pentru anul fiscal 2006 o cifra de afaceri de 10 milioane euro, in crestere cu 40 la suta fata de 2004, informeaza compania.

"Pentru acest an, ne propunem sa atingem acest rezultat atat prin largirea gamei de produse distribuite in Romania, cat si prin extinderea distributiei prin dealeri zonali in orasele mici care nu beneficiaza de prezenta marilor magazine specifice zonelor metropolitane", a afirmat General Manager Einhell Romania Bogdan Baltac.

Numarul de puncte de distributie Einhell a depasit in 2005 cifra de 200, printre acestea numarandu-se centre comerciale si hypermarketuri precum Metro Cash&Carry, Praktiker, Bricostore, Selgros, Real, Cora, Carrefour, Plus, Minimax, ACOM, Interhome sau Global.

"In 2006, Einhell Romania va beneficia, de asemenea, de intrarea unor noi jucatori pe piata de retail si DYI, astfel incat target-ul de crestere stabilit este realist", a mai mentionat reprezentantul companiei. Compania intentioneaza sa ajunga la 300 puncte de vanzare in 2006.

Strategia firmei este de a oferi produse de un nivel tehnic ridicat la preturi competitive, clientii Einhell beneficiind de service autorizat pe intreg teritoriul tarii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri