Darian, unul dintre liderii pietei de evaluare din Romania, a incheiat primul trimestru al anului 2006 cu o cifra de afaceri de peste 1,2 milioane de lei, de circa 2,5 ori mai mare decat cea inregistrata in primul trimestru al lui 2005.
Numarul clientilor nostri a crescut de 4 ori in 2006 in comparatie aceeasi perioada a anului trecut, declara Adrian Crivii, Directorul General al Darian.

Fata de cele aproximativ 500 de lucrari de evaluare executate in perioada ianuarie - martie 2005, compania a incheiat primele trei luni ale acestui an cu un total de 2000 de clienti si preconizeaza ca va incheia peste 7000 de contracte pana la sfarsitul anului.

Cresterea portofoliului de clienti este o consecinta fireasca a dezvoltarii pietei de creditare, precizeaza Crivii. Daca anul trecut ponderea persoanelor fizice si a IMM-urilor in totalul cifrei noastre de afaceri era de 50%, anul acesta, ea a depasit deja pragul de 60%, adauga Adrian Crivii.

Cu 6 birouri operationale la inceputul anului 2005, compania are, in momentul de fata, 11 birouri locale in cele mai importante orase din tara, precum si o retea de 50 de colaboratori independenti, fiind singura companie de profil cu acoperire nationala. Extinderea teritoriala continua si in acest an, Darian urmand sa deschida in curand doua noi birouri, in Oradea si in Targu Mures. in decursul ultimului an, odata cu marirea numarului de sucursale din tara, compania Darian si-a extins si echipa de evaluatori profesionisti, de la 20 la 32 de angajati.

Sfarsitul de an ne va aduce mai multi clienti din segmentul corporativ, - anticipeaza Adrian Crivii - avand in vedere obligativitatea companiilor cotate la bursa de a-si retrata situatiile financiare in conformitate cu Standardele Internationale de Raportare Financiara.

Prezenta pe piata din 1990, Darian desfasoara o gama completa de evaluari, de la cele de societati, proprietati imobiliare, masini, echipamente si bunuri mobile, pana la evaluari si proiecte pentru fuziuni si divizari, pentru operatiuni pe piata de capital, evaluari in vederea lichidarii si evaluari pentru raportari financiare si fiscalitate. Darian se numara si printre cele mai recunoscute firme din Romania care ofera servicii de consultanta in management general, financiar si strategic, in domeniul investitiilor in valori mobiliare si al administrarii portofoliilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri