Veniturile totale ale World Trade Center Bucuresti au crescut cu 2,2% in primele 11 luni din 2013, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la peste 8 mil. euro, a anuntat compania.

World Trade Center Bucuresti a inregistrat un profit operational de aproximativ 200.000 de euro in luna noiembrie 2013, in crestere cu aproximativ 10% comparativ cu aceeasi luna din 2012, cand profitul a atins 182.000 de euro.

“Misiunea noastra de a creste rentabilitatea companiei este pe drumul cel bun. Am reusit, dupa rezultatele bune din trimestrul al treilea sa consolidam cresterea rentabilitatii in luna noiembrie, iar primele cifre din luna decembrie confirma ca suntem pe drumul cel bun. Optimizarea cheltuielilor, fructificarea potentialului enorm al societatii si promovarea valorilor romanesti sunt cateva din obiectivele pe care le-am atins, si cu siguranta nu ne vom opri aici“, a declarat Cristina Chiriac, directorul general World Trade Center Bucuresti.

Veniturile totale ale World Trade Center Bucuresti s-au situat la 747.600 de euro in noiembrie, fiind inregistrate evolutii pozitive la toate centrele de profit ale companiei.

Hotelul Pullman a inregistrat o crestere cu 16% a cifrei de afaceri, ca efect al cresterii semnificative a gradului de ocupare in conditiile in care piata concurentiala pune presiune in continuare pe tarifele la cazare.

Segmentul banqueting a performat extrem de bine, cifra de afaceri crescand cu peste 60% in noiembrie 2013 comparativ cu noiembrie 2012, iar veniturile totale din activitatea de restaurante au fost mai mari cu 23%, noiembrie 2013/noiembrie 2012.

Ca o noutate in domeniul restauratiei, compania a lansat la inceputul luni decembrie restaurantul romanesc „La Sipote”.

Aceeasi evolutie pozitiva a fost inregistrata și la centrul de conferinte World Trade Center Bucuresti, cu cresteri de 75% a rezultatului operational si cu o majorare de 37 de procente la cifra de afaceri.

Departamentul de exploatare imobiliara s-a remarcat prin scaderea costurilor cu 23% in luna noiembrie, dar si prin ocuparea in procent de 100% a spatiilor din galeriile comerciale.

Compania World Trade Center Bucuresti se afla in insolventa din iunie 2011, fiind in administrarea Euro Insol.

WTCB a realizat in trimestrul trei venituri de circa 2,1 milioane de euro, in crestere cu 15 % fata de perioada similara a anului trecut, cand veniturile au fost de 1,81 milioane euro.

World Trade Center București are in portofoliu hotelul de 4 stele Pullman, cu 203 camere, un centru de conferinte cu 10 sali multifunctionale, centrul expozitional Plaza, 11.000 mp spatii de birouri, 3.500 mp galerii comerciale si 2.000 mp de restaurante.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri