Policolor, unul dintre cei mai mari producatori de lacuri si vopsele de pe plan local, l-a numit pe Bogdan Jambori in functia de director al diviziei de vopsele auto Klar Professional.

Bogdan Jambori are o experienta de peste 17 ani ca manager de vanzari in sectorul lacurilor si vopselelor destinate sectorului auto si industrial. La conducerea Klar Professional el va fi responsabil de construirea strategica si comerciala a singurului producator local de lacuri si vopsele auto si va coordona activitatile de dezvoltare de produse, vanzari si operatiuni.

„Avem in plan implementarea unui program de pregatire a vopsitorilor, cu ajutorul Centrului Tehnic Klar, deschiderea unei Scoli Profesionale pentru vopsitori si de centre de excelenta regionale”, a declarat Bogdan Jambori.

Bogdan Jambori este absolvent al Facultatii de Inginerie Mecanica, cu specializare in Motoare si Masini Termice, din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti. El a absolvit si programe de Supply Chain Management, Planificare Operationala si Management Industrial.

Inainte de preluarea conducerii Klar Professional in cadrul Policolor, Bogdan Jambori a ocupat pozitii de coordonare si conducere in companii din domeniu sau cu activitati legate de domeniul auto. Intre anii 1997 si 2000 a organizat, ca Director de Vanzari, canalele de distributie ale LCC Trade/PPG-ICI Autocolor. In anul 2000 a preluat conducerea companiei Akzo Nobel – Sikkens Romania in cadrul careia a infiintat divizia Paint and Car Equipment si a dezvoltat de la zero Departamentul de Lacuri si Vopsele Speciale.
Din 2005 si pana in 2011 a fost Director de Divizie si responsabil de managementul clientilor pentru Poly Delta Chemicals/Quaker Romania. Ulterior a preluat functia de director de vanzari a producatorului de lacuri si vopsele Chempro Chemicals.

De la inceputul anului 2014 Bogdan Jambori a intrat in echipa Policolor si a preluat conducerea Klar Professional.

Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria.
Compania are peste 20 de distribuitori in Romania si produsele sale sunt prezente in peste 2.000 de magazine de retail traditional si in marile retele de bricolaj din Romania. Compania dispune in prezent de o retea de 6 magazine proprii.
Producatorul de lacuri si vopsele mizeaza pe o evolutie a business-ului in ritm cu piata si pe un avans al rulajului de pana la 10%, la circa 40 de milioane de euro in 2013.
Printre cei mai importanti jucatori de pe piata de lacuri si vopsele se numara Policolor-Orgachim, Fabryo, Akzo Nobel, Dufa sau Kober.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri