Agricola Bacau, unul dintre cei mai mari producatori de carne, produse din carne si oua, a inregistrat in 2004 o crestere a cifrei de afaceri de 20,8%, comparativ cu 2003.
In anul 2004, investitiile grupului in tehnologia de productie au crescut cu 64% fata de anul anterior si au condus la cresterea productiei de carne de pasare, cantitatea in viu sacrificata anul trecut fiind una record, de aproximativ 27.000 tone.

Politica strategica a grupului Agricola Bacau este axata preponderent pe respectarea stricta a normelor de calitate, de igiena si de securitate sanitar-veterinara.

In acest sens, in unitatile de industrializare a carnii este in curs de implementare sistemul HACCP (sistemul de analiza a riscurilor si a punctelor critice de control), liniile de procesare au fost dotate cu tehnologii performante (cele de la Europrod si Conagra fiind situate la nivelul "state of the art"), s-au format experti in domeniul managementului calitatii si s-a actionat pentru motivarea angajatilor in realizarea calitatii. Pe langa investitiile in productia de carne de pasare, obiectivele investitionale ale Agricola Bacau pentru 2005-2007 totalizeaza peste 20 milioane euro, care vor fi directionate spre modernizarea unitatilor de productie de porc si vita.