Retailerul german de incaltaminte Deichmann va deschide un magazin in centrul comercial AFI Palace Ploiesti, la sfarsitul sezonului de toamna. Magazinul va avea o suprafata de peste 500 de metri patrati si va fi amplasat la parterul mall-ului. Totodata, va fi a treia unitate Deichmann in Ploiesti, dupa cel din Ploiesti Shopping City si cel de pe bulevardul Republicii si va avea sase angajati.

Recent, retailerul a inaugurat al doilea magazin din Constanta, in centrul comercial City Park. Pana în acest moment, Deichmann are o retea de 75 de unitati, iar magazinul din AFI Palace Ploiesti va fi al 76-lea.

Anul trecut, in Romania, Deichmann a vandut incaltaminte in valoare de 73 milioane euro anul trecut, (328,5 milioane lei), in crestere cu 12% fata de 2014 si a vandut 2,87 milioane de perechi de pantofi, cu peste 100.000 de perechi in plus fata de anul precedent.

Deichmann a intrat pe piata locala in 2007 si are peste 530 de angajati. Principalii concurenti ai retailerului Deichmann pe piata locala sunt CCC, Hervis, Otto, Benvenutti, Humanic.

Inaugurarea magazinului Deichmann face parte din strategia de expansiune a AFI Palace Ploiesti. Saptamana trecuta , centrul comercial anunta ca va gazdui prima cafenea Starbucks din judetul Prahova. Aceasta va fi amplasata la parterul mall-ului si va dispune si de o terasa pentru perioada sezonului cald.

Alte branduri pe care centrul comercial AFI Palace Ploiesti le va gazdui, din aceasta toamna, sunt Pimkie si Tally Weijl, care deschid primele locatii din judetul Prahova.

AFI Palace Ploiesti este detinut de AFI Palace Europe, subsidiara a AFI Properties, unul dintre cei mai activi investitori imobiliari, prezenti pe zona de birouri sau centre comerciale, operand pe pietele din Europa Centrala si de Est din 1997. Pe plan local, competitorii AFI Europe sunt Genesis Development, CA Immo, Iulius Group, NEPI, Baneasa Developments sau Anchor Group.

Sursa foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri