Conducerea companiei de constructii Aroconstruct SA Bucuresti (ARCO), listata pe Rasdaq, propune actionarilor majorarea capitalului social cu 1,7 milioane lei, pana la 2 milioane lei, potrivit comunicatului transmis pietei Rasdaq.

Actionarii inscrisi la data de 22 aprilie sunt convocati pe 7 mai pentru adunarea generala. Pentru majorarea propusa se vor emite 17 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei, potrivit NewsIn. Aroconstruct are un capital social de 300.522 lei, divizat in 3 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar al companiei este Chirita Mariana, cu 69%, iar societatea FIN. CO. GE. R. O. SPA. care detine 11,4%.

Titlurile companiei sunt tranzactionate la categoria de baza a pietei Rasdaq, la sectiunea de negociere extrabursiera, sub simbolul ARCO. La sfarsitul primelor noua luni din 2006, Aroconstruct a afisat o pierdere de 784.900 lei si o cifra de afaceri de 1,82 milioane lei. Compania are un contract de antrepriza cu Media Investment Communication SRL, in valoare de circa 900.000 euro (fara TVA), pentru executia unui imobil.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri