Rewe Romania, operatorul magazinelor de discount Penny Market/Penny Market XXL, va deschide pana la sfarsitul acestui an zece magazine, in care va investi circa 15 milioane de euro, au declarat reprezentantii companiei.
"Toate cele zece magazine care se vor deschide vor fi Penny Market, dupa ce de la inceputul anului am inaugurat alte noua unitati de acest tip. Investitia medie intr-un astfel de magazin, care are o suprafata totala cuprinsa intre 1.000 si 1.300 de metri patrati, este de aproximativ 1,5 milioane de euro", spun reprezentantii Rewe, potrivit Mediafax.

Urmatorul magazin se va deschide in a doua jumatate a lunii august la Drobeta-Turnu Severin, dupa care vor fi inaugurate, pana la finele anului, unitatile din Covasna, Tecuci, Dragasani, Simleul Silvaniei, Oradea, Timisoara, Huedin, Satu Mare si Resita.

Reteaua opereaza in prezent 108 magazine in Romania, dintre care sase sunt de tipul Penny Market XXL si au suprafete de peste 2.500 de metri patrati.

Grupul german Rewe este prezent in Romania prin lanturile de magazine Penny Market, Penny Market XXL, Billa si Selgros.

Citeste analiza Piata de retail alimentar in S1: Hipermarketurile revin pe valul deschiderilor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri