Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat ca la sedinta BPN s-a discutat despre perspectiva cresterii preturilor la alimente, ministrul Agriculturii urmand sa prezinte in Guvern un material privind masurile de stimulare a productiei agricole in 2011.
Voinescu a spus ca subiectul care a ocupat cea mai mare parte a sedintei BPN a fost legat de agricultura.

"Intai s-a discutat despre aceasta perspectiva, pe care unii analisti o lanseaza, a cresterii preturilor la alimente. A fost o discutie extrem de ampla. In esenta, ministrul Agriculturii a fost solicitat ca, in cel mai scurt timp, in Guvern, sa produca un material care sa vizeze masuri de stimulare a productiei agricole in 2011, pentru ca, din punct de vedere strategic, solutia cea mai buna in acest moment pentru populatie este aceea de a creste productia agricola in 2011", a precizat Sever Voinescu, potrivit Mediafax.

Romania nu se va afla intr-o zona de criza alimentara, iar anul in curs se anunta unul bun din punct de vedere agricol, productia fiind suficienta inclusiv in ceea ce priveste excedentul pentru export, a declarat, miercuri, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri