Afla care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Din economia romaneasca au disparut 300.000 de salariati in perioada octombrie 2009 - octombrie 2010, arata Ziarul Financiar, conform celei mai importante anchete asupra numarului de salariati si a nivelului salariilor medii pe care o realizeaza Statistica o data pe an.

Ce puteti cumpara cu 0,5 milioane euro? "Cu o jumatate de milion de euro, cei interesati pot cumpara un intreg sat medieval situat in zona muntoasa a Italiei", scrie Gandul. Cu aceeasi suma se poate achizitiona o garsoniera in districtul londonez Covent Garden. In schimb, in prezent, in Romania, cu 550.000 euro poate fi cumparata o vila "extra-mobilata", cu doua etaje, in Ciorogarla, la mai putin de 20 km de Bucuresti.

Potrivit unui raport al Garzii Financiare si al ANAF, care e instrumentat in prezent de DNA, prejudiciul creat de Loteria Nationala bugetului de stat este de 313,5 milioane euro, relateaza Romania Libera. Inspectorii Garzii Financiare sustin, intr-un raport trimis catre ANAF, ca Loteria Nationala exploateaza din iunie 2009 jocuri de noroc fara sa plateasca taxe si impozite bugetului de stat.

Afacerile cu jocuri de noroc online au crescut spectaculos in ultimii ani, odata cu dezvoltarea retelelor de internet. Potrivit datelor Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania (AOCR), 480.000 de romani s-au inregistrat, anul trecut, pe site-urile de gambling disponibile in Romania, conform DailyBusiness.ro.

Cat au cheltuit turistii straini care au venit in Romania anul trecut? 886 milioane euro, in crestere cu aproape 20% fata de cheltuielile inregistrate in 2009, de 738 milioane euro, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS) cu privire la cheltuielile turistice ale nerezidentilor, furnizate la solicitarea Money.ro.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri