Premierul Emil Boc a declarat, la Campina, ca Romania a iesit din recesiune, dar ca norii crizei nu s-au risipit, iar acesti nori se pot transforma in furtuna daca Guvernul actioneaza "ca PNL si PSD in 2007 si 2008", transmite Mediafax.
Emil Boc a afirmat, la Campina, unde a participat la inaugurarea unui bazin de inot, ca Romania a iesit din recesiune, dar ca norii crizei nu s-au risipit.

Premierul a sustinut ca "norii crizei" se pot risipi daca Guvernul va continua sa faca investitii in infrastructura si ca acesti nori se pot transforma "din nou" in furtuna daca Guvernul procedeaza "ca PNL si PSD in 2007 si mai ales in 2008".

De asemenea, el l-a felicitat pe ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, spunand ca acesta finanteaza obiective de investitii in infrastructura "acolo unde trebuie".

In discursul tinut in incinta bazinului de inot, Emil Boc le-a recomandat tuturor parintilor sa isi incurajeze copiii sa faca sport, spunand ca "un copil care face sport e un copil sanatos".

"Daca copiii sunt prinsi in activitati de sport cu siguranta nu vor fi prinsi in activitati de violenta, droguri sau in alte activitati care pe noi ca parinti ne ingrijoreaza", a afirmat Emil Boc.

El a adaugat ca Romania, ca societate, are tot interesul sa investeasca in infrastructura sportiva intrucat investitia in sport este "de departe una dintre cele mai serioase si mai sanatoase investitii".

Boc a mai spus ca a fost intotdeauna un sustinator al investitiilor in infrastructura sportiva.

Prezenta, de asemenea, la inaugurarea bazinului, Elena Udrea a spus ca ministerul pe care il conduce va continua sa finanteze infrastructura sportiva pentru ca "este nevoie sa le fie oferite tinerilor locatiile unde pot face sport".

Ea a mentionat ca, din pacate, adultii din Romania de astazi nu sunt un bun exemplu pentru tineri in ceea ce priveste practicarea sportului.

Premierul Emil Boc, ministrul Turismului, Elena Udrea, si presedintele Carmerei Deputatilor, Roberta Anastase, s-au aflat, vineri, la Campina, unde au participat la inaugurarea primului bazin de inot realizat in cadrul programului "Bazine de inot" derulat de Compania Nationala de Investitii.

Bazinul a costat peste un milion de euro din fonduri guvernamentale, iar constructia acestuia a inceput in 2010 si s-a finalizat in urma cu trei saptamani.

Primarul din Campina, Horia Tiseanu, a spus ca este vorba despre un bazin de inot didactic, precizand ca elevii din scolile generale din oras vor avea acces gratuit la acest bazin in timpul orelor de sport.

El a mentionat ca in afara orelor de sport bazinul va fi deschis publicului care va plati pentru accesul in incinta, tarifele urmand sa fie stabilite prin hotararea Consiliului Local Campina.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri