Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Atenþie! Pe Bursa cad avioane! Actiunile care „au decolat“ in ultimele zile au terminat benzina, titreaza Ziarul Financiar.

Titlurile Oltchim (OLT - simbol bursier), Rompetrol Rafinare (RRC) s,i ale altor trei companii din sectorul petrolier, care au inregistrat cres,teri cuprinse intre 40% s,i 130% de la inceputul lunii iunie s,i pana( la juma(tatea s,edint,ei de ieri, au inchis ziua cu sca(deri puternice.

Financiarul scrie ca media autohtona va reveni pe crestere in 2012. Televiziunea va continua sa atraga cea mai mare parte a investitiilor in publicitate. Audienta posturilor TV se va majora in acest an, dupa lansarea unor formate internationale de succes, precum „X Factor”, de la Antena 1.

Dupa trei ani de scaderi consecutive, piata media autohtona va reveni pe crestere anul viitor, pentru 2011 fiind apreciat un regres de numai 3% com­parativ cu nivelul din 2010, ajungand astfel la 306 milioane de euro net.

CFR-ul, vandut la fier vechi: Hotii au furat intr-o luna cat in tot anul 2009, scriu jurnalistii de la DailyBusiness.ro. Piata de fier vechi infloreste pe spinarea CFR SA. Scumpirea cuprului a crescut alarmant furturile de componente de cale ferata, astfel ca valoarea pagubelor inregistrate de compania nationala a fost de 21 de ori mai mare in primul trimestru, fata de aceeasi perioada din 2010.

Daca in primele trei luni din 2010, furturile de componente de cale ferata au creat CFR SA pagube de 1,5 milioane lei, in primul trimestru din acest an valoarea lor a ajuns la 31,9 milioane lei.

Asigurarea obligatorie a locuintelor la tara: Sperantele unui tanar agent de asigurari, experienta unui primar si disperarea de a-ti pierde casa, scrie Hotnews.

In comuna Vulcana Bai din judetul Dambovita putina lume stie ca, de la 15 iulie cine nu are casa asigurata obligatoriu impotriva cutremurului, inundatiilor si alunecarilor de teren se poate trezi cu amenda de la Primarie sau ca nu va mai primi ajutor de stat in caz de dezastru. Unul dintre agentii de asigurare din comuna, un tanar de numai 21 de ani, nu a convis inca pe nimeni sa-si asigure casele dar avertizeaza, zambind, ca oamenii isi vor schimba atitudinea dupa ce vor primi amenzi.

Money.ro scrie ca medicii de familie au cedat, iar pacientii nu vor plati consultatiile. Liderii celor doua Organizatii ale medicilor de familie au anuntat ca au renuntat la protest, chiar daca nu au obtinut banii de care aveau nevoie pentru ca niciun cabinet sa nu aiba de suferit.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri