Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a declarat ca proiectul bugetului de stat pe anul viitor si cel al asigurarilor sociale vor fi adoptate vineri in Guvern si probabil luni aceste proiecte vor ajunge in Parlament pentru a fi analizate, potrivit Mediafax.
"Cred ca vineri o sa votam proiectul de buget de stat si proiectul bugetul asigurarilor sociale. Cred ca luni, saptamana viitoare, proiectul bugetului va ajunge in Parlament si sa speram ca luni se vor reuni Birourile permanente ale celor doua Camere ca sa aprobe programul de adoptare a bugetului", a precizat Ialomitianu, inaintea sedintei BPN al PDL.

Surse oficiale declarau, miercuri, pentru Mediafax, ca proiectul de buget ar urma sa fie aprobat de Guvern la finele acestei saptamani, pe 25 noiembrie, si sa fie trimis Parlamentului in 28 noiembrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri