Ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat, vineri, pentru The Money Channel, ca nu intentioneaza sa demisioneze, dupa cum a anuntat de la instalarea la conducerea ministerului si ca, din punctul lui de vedere, si-a facut bine treaba.

"Cu certitudine exista oameni care pot face treaba mai bine ca mine, dar care urmeaza sa fie descoperiti, dar eu nu am de gand sa plec. Am declarat cand am fost numit ca nu imi voi da demisia pentru ca este prea mult de lucru la Finante. Eu cred ca mi-am facut bine treaba la minister", a afirmat Vladescu, citat de NewsIn. Surse liberale au sustinut, la inceputul saptamanii, ca Sebastian Vladescu ar putea renunta la portofoliul finantelor in favoarea lui Decebal Traian Remes.

Lideri ai PNL au declarat ca ministrul finantelor este privit cu suspiciune de conducerea partidului din momentul in care a sustinut opinia lui Traian Basescu, alaturi de ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, la sedinta CSAT din aceasta vara, atunci cand s-a discutat solicitarea PNL de a se retrage trupele romane din Irak.

Opinia diferita de cea a staff-ului PNL a celor doi ministri liberali, Vladescu si Ungureanu, manifestata in sedinta CSAT, a provocat tensiuni in partid, cei doi fiind pusi in discutia forurilor de conducere, dupa modelul patentat cu membrii gruparii disidente a lui Theodor Stolojan.

Discutii privind inlocuirea ministrului Vladescu cu liberalul Decebal Traian Remes au mai avut loc in PNL si cu o luna in urma, atunci cand lui Vladescu i s-a reprosat, de catre sefii partidului, faptul ca nu este interesat deloc de activitatea politica, nu participa la sedintele de partid si nu transmite mesaje politice din functia pe care o detine in cabinet.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri