Subiectele centrale ale presei de business dezbat efectele masurile care vor fi impuse de autoritatile locale pentru acumularea de bani la buget, cat si evolutiile economiilor europene care par sa fi dat semne de revenire.
Ziarul Financiar face pe prima pagina o radiografie a bugetelor de care au beneficiat ultimii sefi ai Transporturilor, precum si a reusitelor manageriale ale acestora.

Romania Libera publica un interviu cu Jonathan Schelee, fostul ambasador al UE in Romania. El declara ca principala calitate a romanilor este si cel mai mare defect al lor: fac ce au promis, dar in ultima clipa.

Financiarul prezinta efectele austeritatii impuse de acordul cu FMI asupra pietei imobiliare locale. Astfel, desi casele vor deveni mai ieftine, locuintele nu vor fi accesibile.

Evenimentul Zilei
anunta ca Romania nu va adopta moneda europeana in 2015: “raportul de convergenta al UE arata ca nu suntem inca pregatiti sa trecem la moneda europeana”, scrie evz.ro.

Spania reduce salariile bugetarilor cu 5%, noteaza ziarul Bursa. “Premierul socialist al Spaniei, Jose Luis Rodriguez Zapatero, a anuntat, ieri, mai multe masuri de austeritate menite sa reduca deficitul bugetar”, scrie bursa.ro.

Adevarul trece in revista evolutia marilor economii europene din primul trimestru al anului si evidentiaza ca in vreme ce Germania suprinde, Spania iese din recesiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri