Mai multe subiecte sunt abordate pe larg in presa de business, insa predomina reactiile la discursul de ieri seara al presedintelui Traian Basescu.
Ziarul Financiar scrie despre cum Guvernul a “omis” in discutiile cu FMI si economiile care ar putea fi facute prin ajustarea castigurilor din salariile angajatilor din companiile de stat unde circa 5.000 de persoane au venituri brute lunare care depasesc 8.000 de lei.

Tot despre salariile mari de la stat scrie si Adevarul care face un “Top al salariilor barosane ale functionarilor din primarii”.

Dupa ce ieri, prededintele Basescu a vorbit despre numarul mare de romani care beneficiaza de pensii de invaliditate, HotNews publica "Topul judetelor cu cel mai mare numar de pensii de invaliditate", in fruntea caruia se afla Bihorul cu nu mai putin de 52.756 de pensii de invaliditate.

DailyBusiness.ro publica un interviu cu Iulian Badescu, singurul parlamentar care a votat impotriva secretizarii averilor demnitarilor.

Gandul vorbeste despre cele 1,1 miliarde lei (262 milioane de euro) care au intrat anul trecut in buzunarele a 336.648 de bugetari, sub forma de stimulente, potrivit unui document al Ministerului Finantelor.

Potrivit lui Lucian Croitoru, citat de Romania Libera, 500.000 de bugetari nu au ce sa faca in sectorul bugetar, in timp ce profesorii si medicii reprezinta mai putin de jumatate din angajatii de la stat.

Evenimentul Zilei scrie despre sectoare lecare ar functiona mai bine fara a fi nevoie de zeci de mii de functionari.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri