Citeste ce scrie astazi presa de business.
“Noul Cod al Muncii: 45 la 10 pentru patroni”, titreaza Adevarul. Dintre cele 79 de articole care vor fi modificate in Codul Muncii, 10 sunt in favoarea salariatului, 45 il avantajeaza pe angajator, iar 24 sunt neutre. Liderii sindicali resping noul proiect al Codului Muncii. Ei spun ca nu vor mai participa la nicio negociere, deoarece Guvernul s-a folosit de ei pentru a da aparenta unor consultari democratice.

PD-L i-a scos pe Enache Jiru si Serban Pop din Consiliul de Administratie al CEC Bank, scrie Ziarul Financiar. Intr-o maniera discreta, principalul partid aflat la putere a facut schimbari in componenta Consiliului de Administratie al bancii.

Pe „piata“ executarilor silite au cautare utilajele si echipamentele industriale, aflam din Financiarul. Companiile prefera retehnologizarea pe bani putini, la „mana a doua“. Cei mai buni cumparatori sunt antreprenorii care au lichiditati, dar nu-si permit utilaje noi.

Imobiliarii spun «hop», chiar daca n-a trecut criza, scrie Capital.ro. Tranzactiile importante incheiate in ultima perioada au descreÈ›it frunÈ›ile investitorilor din piaÈ›a imobiliara. Principalul energizant a fost, desigur, vanzarea complexului de birouri Floreasca Business Park pentru 100 milioane de euro, singura de asemenea anvergura de la inceputul crizei si pana acum.

Magazinul Fiscului, un succes. Barbatii cumpara alcool, femeile cauta chiloti si pantofi, titreaza Gandul. Magazinul Fiscului din strada Mariuca nr. 14 s-a dovedit neincapator pentru sutele de bucuresteni atrasi de preturile mici. In medie, s-a vandut marfa de aproximativ 1.000 de lei pe ora

Dupa evitarea falimentului Greciei si Irlandei, mintile luminate ale UE cauta solutii pentru a mentine moneda unica puternica. Insa nu le gasesc, scrie Evenimentul Zilei, intr-un articol intitulat “Zona euro, un club in care tot mai putini se simt bine”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri