Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) vrea sa contracteze servicii de proiectare si lucrari de executie a unui pasaj rutier subteran in zona Piata Charles de Gaulle, proiect cu o valoare estimata situata intre 168,9 milioane lei si 236,4 milioane lei, fara TVA.
"Valoarea de 168,9 milioane lei reprezinta valoarea estimata a contractului fara lucrari similare, iar valoarea 236,4 milioane lei reprezinta valoarea estimata a contractului care include si lucrarile similare care pot fi achizitionate ulterior", se arata intr-un anunt al institutiei, potrivit Mediafax.

Durata contractului, finantat de la bugetul local, este de 54 de luni incepand cu data atribuirii.

Executantul declarat castigator va trebui sa asigure finantarea executiei lucrarilor pentru primele zece luni de derulare a contractului, se precizeaza in anunt.

Totodata, o alta cerinta este ca ofertantii sa fi inregistrat o cifra medie de afaceri in intervalul 2007-2009 de minim 330 milioane lei exclusiv TVA, respectiv 76,7 milioane euro.

Contractul va fi atribuit prin licitatie deschisa, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 ianuarie 2011.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri