Volksbank Romania a relansat oferta de produse destinate operatiunilor bancare zilnice, astfel incat gama de servicii va cuprinde doar trei tipuri de conturi curente, fata de sase cat includea oferta anterioara.
Oferta de baza, adica contul de salarii, include un cont de salariu in lei si un cont de card, ambele fiind gratuite.

“Contul de salarii raspunde nevoilor angajatului mediu din Romania, care are o interactiune limitata cu bancile: isi primeste salariul pe card si face retrageri de la bancomate. Costurile sunt un criteriu important pentru un astfel de client, de aceea, pentru contul de salarii, banca a renuntat la taxa de deschidere si la cea de administrare lunara a conturilor, iar retragerile de la bancomatele Volksbank sunt scutite de comision”, a explicat Lucian Cojocaru, vicepresedinte Volksbank Romania.

Noua oferta de conturi curente pentru persoane fizice mai include Contul Simplu si Contul Gold.

Contul Simplu include functionalitatile contului de Salarii, la care se adauga posibilitatea de a folosi un card multi-valuta (care are atasat un cont curent in lei si unul in euro), serviciul de Internet Banking si Direct Debit.

Contul Gold, ce va fi lansat in perioada urmatoare, va include facilitatile Contului Simplu, la care se adauga Mobile Banking, SMS Notification, asigurari de calatorie, precum si bonificarea unei dobanzi superioare.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri