Banca Transilvania a lansat astazi, de la 8, o noua editie a Bank Friday, campania online de shopping bancar marca BT care ofera cu ocazia Black Friday (varianta americana) mii de reduceri pentru credite si alte produse bancare. Promotiile pentru persoane fizice si IMM-uri sunt valabile pana la ora 20.

"In total, de Bank Friday vor fi aproape 6.000 de reduceri. Premiera acestei editii este ca vor putea fi achizitionate online, de pe siteul bancii noastre, inclusiv abonamente la Electric Castle si Untold 2016, la un pret mai mic fata de cel al urmatoarelor serii de vanzari ale organizatorilor festivalurilor respective, anunta Sergiu Mircea, Director Marketing si Produse/Segmente Retail in cadrul Banca Transilvania.

Ce veti gasi in oferta de Black Friday a Bancii Transilvania

  • Credite de nevoi personale cu dobanda variabila. Creditul Practic BT are de Bank Friday o dobanda redusa cu 3,42% si un comision de analiza dosar zero. Mai puteti accesa si creditul de consum cu dobanda fixa, dar acesta nu este inclus in oferta de Black Friday.
  • Credite imobiliare-ipotecare cu dobanda variabila, cu asigurare Groupama inclusa. In cazul creditului ipotecar, marja bancii scade de Bank Friday cu 0,75%, dobanda variabila ajungand astfel la 4,17%. Banca nu percepe in aceasta zi de Bank Friday nici comisionul de analiza dosar - de 450 lei - si ofera o reducere cu 50% a primei de asigurare in primul an.
  • Creditele pentru IMM-uri vor avea astazi o reducere la comisionul de acordare, de la 1% la 0,1%.
  • Depozite KidCONT + Cash back 2% sau Depozite KidCONT + Asigurare Dr. Kid
  • Carduri de cumparaturi STAR Forte. In cazul cardului de cumparaturi, banca elimina de Bank Friday comisionul de emitere - de 20 de lei - si va poate oferi, in functie de numarul de aplicanti in aceasta oferta - pana la 300 de puncte Star, echivalentul a 300 de lei.
  • Carduri de calatorii BT Flying Blue. Doar astazi, banca renunta la comisionul de emitere pentru cardurile de calatorie emise in parteneriat cu Blue Air. In plus, pentru cardul BT Flying Blue Classic veti primi la prima cumparatura 10.000 de mile, iar la cel Premium 15.000 de mile.
  • Carduri personalizate cu poza
  • BT24 Internet Banking si Mobile Banking (pentru persoane fizice si companii). De Bank Friday, BT ofera gratuitate timp de un an pentru serviciile de Internet si Mobile Banking, pentru persoane fizice, si timp de 3 luni in cazul firmelor.
  • Asigurari Aegon Fii Sigur si Aegon Fii Istet. La asigurarile Aegon, primele 4 luni vor fi gratuite daca achizitionati astazi un pachet.
  • Platforma de tranzactionare online pe Bursa de Valori Bucuresti (BT Trade). La aceasta oferta, investitorii vor fi scutiti timp de 6 luni de comisioanele de tranzactionare in cazul operatiunilor pe BVB si Bursa din Viena, in limita a 100.000 de lei tranzactii lunare.
  • Abonamente la Electric Castle si Untold 2016. Astfel, astazi, pretul unui abonament la Untold 2016 este de 297 lei, iar abonamentul pentru Electric Castle este de 239 lei.

Banca Transilvania afiseaza pe pagina campaniei, in timp real, stocurile disponibile/produs sau serviciu din campanie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri