Grupul OTP Bank Romania, filiala a OTP Bank Ungaria, a facut o comanda pentru 105 noi bancomate produse de firma NCR Personas, aceasta initiativa facand parte din planul de a-si extinde serviciile tip uz personal in cadrul filialelor sale, conform Finextra.com citat de NewsIn.

Grupul OTP Bank Ungaria, una din primele cinci institutii bancare din Europea centrala si de est, foloseste in exclusivitate serviciile de tip uz personal oferite de NCR. Aceasta comanda a inclus si pachetul de software APTRA, aici fiind incluse modulele APTRA Advance NDC si APTRA Promote, acesta din urma fiind folosit pentru publicitate si diferite promotii de produse.

Grupul Printec, specializat in vanzari si servicii, prezent de mult timp pe piata din Europa centrala, de est si sud-est si un bun partener al firmei NCR, se va ocupa de instalarea si intretinerea tehnologiei pentru grupul OTP Bank Romania.

"Pe langa functionalitatea sporita a instrumentelor si software-ului oferita de serviciile de acest tip, faptul ca grupul Printec detine 22 de centre de intretinere pe teritoriul Romaniei a reprezentat un factor important in luare acestei decizii", a declarat directorul adjunct al diviziei de retail a OTP Bank Romania, Laszlo Diosi.

"Printec are o experienta indelungata in ceea ce priveste serviciile de uz personal oferite de firma NCR", a incheiat acesta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri