BRD - Groupe Socit Gnrale a lansat, joi, doua pachete de produse pentru populatie, "BRD Clasic" si "BRD Select", care contin un cont curent, un card, polita de asigurare si serviciu bancar prin telefon Vocalis, a informat institutia financiara.

"Detinerea unui pachet de produse asigura o reducere cu 20% a comisioanelor, atat la acordarea de credite - inclusiv de tip descoperit de cont accesat prin card, cat si la emiterea si gestiunea cardului titularului", se mentioneaza intr-un comunicat al bancii, remis NewsIn.

Pachetul "BRD Clasic" este format dintr-un cont curent in lei sau euro, un card Visa, MasterCard sau Maestro, la alegere, o asigurare "Confort", o asigurare AIG de spitalizare in caz de accident si serviciul de phone banking Vocalis.

Pachetul "BRD Select" ofera, in plus fata de pachetul anterior, posibilitatea de a alege si un card Mastercard Gold si o asigurare AIG de spitalizare in caz de accident si boala. Mai mult, in cazul pachetului "BRD Select", dobanzile la sumele din contul curent sunt mai mari datorita unui produs numit PractiCont, care remunereaza progresiv disponibilitatile in functie de nivelul acestora. "Clientii beneficiaza, de exemplu, de o dobanda de 4,25% pe an, pentru sume cuprinse intre 1.000 si 2.000 de lei, sau de 2,25% pe an, daca soldul contului se incadreaza intre 250 si 500 de euro", se arata in comunicat.

Ambele pachete includ un numar de operatiuni gratuite pe luna, care constau in retrageri de numerar si consultari ale soldului contului la bancomatele bancii. "Optional, clientii pot beneficia gratuit si de serviciile BRD-NET (internet banking) si Mobilis (mobile banking)", se mai arata in acelasi comunicat.

BRD - Groupe Socit Gnrale este a doua banca din Romania, cu active de 28 miliarde lei (8,3 miliarde euro) si o cota de piata de 16,3% la finele anului 2006, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei. Banca are peste 2 milioane de clienti, opereaza o retea de peste 600 de unitati si are cea de-a doua capitalizare la Bursa de Valori Bucuresti, de aproximativ 4,3 miliarde euro la la sfarsitul lunii ianuarie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri