Persoanele care iau imprumuturi garantate cu ipoteca de la Raiffeisen Bank – Flexi Plus, Casa Ta si Flexicredit Integral (de refinantare) - pot opta pentru dobanda fixa pe un an si la fiecare aniversare a creditului pentru dobanda revizuibila, dobanda fixa pe un an sau dobanda fixa pe trei ani.
"Prin noua politica de preturi oferim clientilor nostri posibilitatea de a avea control deplin asupra creditului obtinut, in conditii de transparenta si predictibilitate", a spus vicepresedintele Raiffeisen Bank responsabil de divizia de retail, Razvan Munteanu.

Oferta este valabila pentru creditele catre populatie acordate de Raiffeisen Bank din luna februarie.

"In plus, pentru platile anticipate de cel mult 20% din soldul creditului, efectuate anual la data aniversarii creditului, clientii nu platesc comision de rambursare", a explicat directorul ariei de credite persoane fizice al Raiffeisen Bank, Madalina Teodorescu.

Raiffeisen Bank are peste 2,2 milioane de clienti de retail, dintre care peste 130.000 intreprinderi mici si mijlocii (IMM), si aproximativ 5.000 de corporatii mari si medii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri