BCR a modificat design-ul cardului de debit Visa Electron cu cip din cadrul pachetului Student BCR, caruia i s-a adaugat si un program de loialitate, a anuntat banca printr-un comunicat.
Banca Comerciala Romana (BCR) isi diversifica oferta pentru studenti odata cu lansarea Pachetului Student BCR, acesta fiind si primul produs al bancii total integrat in politica de implicare in comunitate. Pachetul STUDENT BCR include un cont curent, un card Visa Electron cu cip si acces la serviciul 24 Banking BCR. In premiera, cardul de debit, cu utilizare atat in tara cat si in strainatate, poate fi personalizat in functie de stilul propriu. Designul cardului va putea fi ales din 5 teme vizuale - design, calatorii, timp liber, sport si muzica.

Pachetul STUDENT BCR, special creat pentru studentii care urmeaza cursurile la zi, are o serie de facilitati dedicate nevoilor acestora: achizitionarea si administrarea pachetului este gratuita, comision zero pentru toate platile la comercianti / pe Internet si pentru operatiunile derulate la ATM-urile BCR, 2 tranzactii gratuite1 / luna prin Alo 24 Banking BCR sau Click 24 Banking BCR, discounturi intre 5% - 15% la plata cu cardul la partenerii BCR2 si inscrierea automata in Comunitatea STUDENT BCR, care ofera posibilitatea de a participa la seminarii pentru dezvoltarea carierei si diverse promotii.

Studentii castiga puncte de loialitate pentru tranzactiile efectuate la orice comerciant din tara, strainatate sau pe Internet. Pentru fiecare 2 RON cheltuiti cu cardul Visa Electron STUDENT BCR, detinatorul primeste 1 punct (1 punct = 0.006 RON) iar punctele acumulate se vor preschimba in bani virati trimestial in contul curent atasat cardului.

Pachetul Student BCR este primul produs creat de BCR care sustine proactiv politica de implicare in comunitate a bancii. Folosind acest card, studentii pot ajuta comunitatea deoarece BCR va dona Organizatiei Salvati Copiii echivalentul a 0,2% din totalul sumelor cheltuite cu cardul Visa Electron STUDENT la cumparaturi, in perioada octombrie - decembrie 2009. In plus, pentru cei care doresc sa se implice si mai mult, BCR le ofera posibilitatea sa doneze Organizatiei Salvati Copiii si bonusul de loialitate oferit de banca. Acesta poate fi donat sunand la call-centerul BCR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri