Analistul financiar Dragos Cabat, managing partner al Financial View, impreuna cu partenerul sau Catalin Dumitrescu, au lansat portalul financiar eFin.ro, care promoveaza produsele si serviciile oferite de institutiile financiare si ofera analize, evolutii si comentarii referitoare la piata monetara si financiara.
Portalul reuneste toate categoriile de institutii care, prin serviciile puse la dispozitie clientilor, contribuie la diversitatea ofertei financiare. eFin.ro are in structura sa banci, IFN-uri, societati de leasing si factoring, consultanti financiari si pentru fonduri structurale, brokeri de credite si evaluatori, fonduri de investitii.

“Credem ca prin aceasta structurare oferim o posibilitate extinsa utilizatorului de a cunoaste, identifica si accesa o multitudine de servicii care sunt de altfel absolut necesare pe piata romaneasca”, a declarat Catalin Dumitrescu, managing partner al firmei Financial View, care administreaza portalul eFin.ro.

Portalul dispune si de un modul Calculatoare, prin intermediul caruia utilizatorul poate sa gasesca alte credite ca alternativa la cel pe care il au deja in scopul de refinantare. Pornind de la caracteristicile specifice ale creditului existent (rata lunara platita la credit, perioada de rambursare ramasa, comision de rambursare anticipata) modulul propune variante de refinantare care au ca scop fie reducerea ratei lunare de plata, fie obtinerea unei sume mai mari platind aceeasi rata lunara.

Totodata, un alt calculator va permite utilizatorului sa determine rata lunara de plata, dobanda efectiva pe care o plateste, suma maxima a creditului pe care il poate obtine pentru toate tipurile de credite si produse de leasing existente pe piata, precum si valoarea finala si randamentul unui depozit constituit.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri