Americanii de la Citibank iau cu asalt o piata de 153.000 de persoane cu venituri de peste 100.000 dolari care ar putea fi interesate produse de wealth management
Citibank a lansat o noua gama de produse de investitii internationale care fi combinate si cu cateva produse locale.

Noile produse le ofera clientilor posibilitatea sa investeasca in 500 de fonduri, burse si monede international.

Clientii au acces la aproape 500 de fonduri de investitii internationale precum Templaton sau Fidelity, actiuni si obligatiuni din 25 de tari. Pe plan local, banca colaboreaza cu fondurile mutuale ale ING Bank si Pioneer Asset Management.

"Comisioanele variaza intre 1 si 3%, iar randamentele variaza in functie de optiunile de risc ale clientilor", a declarat Luis Tomassoni, director al diviziei de retail bancar a Citibank Europe.

Oferta de investitii bancare private a bancii, numita Citi Gold, este disponibila pentru clientii din Romania care au active lichide de 50.000 dolari pentru investitii si se concentreaza pe produse locale, iar produsele internationale pot fi selectate de cei care au la dispozitie active de 100.000 dolari.

Citibank este prezenta in Romania din 1996, iar la nivel international detine 200 de milioane de conturi de clienti in peste 140 de tari din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri