Clientii OTP Bank Romania pot accesa platforma bancii de Internet Banking si de pe telefonul mobil, putand astfel efectua tranzactii direct de pe telefon.
Pentru a efectua tranzactii direct pe telefonul lor mobil, printr-un canal rapid si sigur, clientii OTP Bank trebuie sa acceseze website-ul oficial al bancii si sa se inregistreze pentru serviciul OTPdirekt.

„Cererea pentru accesarea informatiilor direct pe telefonul mobil, via internet, creste continuu. Pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri, ca parte a strategiei de mobilitate completa pe care o urmam, am dezvoltat, in prima faza, noul website mobil, http://m.otpbank.ro, ce vine in intampinarea nevoilor de rapiditate si comoditate ale utilizatorilor de internet mobil. Acum, extindem serviciile si oferim posibilitatea de a utiliza intreaga paleta de operatiuni disponibile prin serviciul OTPdirekt, prin intermediul oricarui telefon mobil cu acces la internet, indiferent de sistemul de operare”, a explicat Silviu Florea, manager Canale Electronice de Distributie in cadrul OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania, subsidiara locala a grupului bancar ungar OTP, estimeaza pentru acest an o majorare a activelor cu 3-5% si se asteapta sa ramana profitabila.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri