Vodafone a lansat extraoptiunea Plus in valoare de doi euro credit pe care utilizatorii de cartele o pot activa alaturi de oricare dintre extraoptiunile promotionale din portofoliul companiei, aducand in plus 75 de minute nationale si internationale si SMS-uri nationale.

De exemplu, in cazul extraoptiunii Total (care costa 5 euro si are 3.000 de minute si SMS-uri in retea, 75 de minute nationale si internationale si SMS-uri nationale si 15 MB de trafic de date), extraoptiunea Plus dubleaza, la 150, numarul de minute nationale si internationale si SMS-uri nationale.

Totodata, utilizatorii care o activeaza sunt inscrisi automat intr-un concurs in care pot castiga un smartphone Galaxy Nexus pe zi, prin tragere la sorti, intre 15 si 31 decembrie.

Totodata, din 15 decembrie, clientii noi si existenti ai cartelei Vodafone pot face prietenilor cadouri prin SMS-uri gratuite, indiferent de reteaua in care se afla acestia, si prin aplicatia „Primeste si Daruieste” de pe Facebook. Aplicatia poate fi accesata atat pe contul de Facebook al Vodafone Romania, cat si pe contul Paul Maximus.

La trei SMS-uri primite intr-o zi de la prieteni diferiti prin numarul 722 sau de pe Facebook, utilizatorii primesc, indiferent de reteaua de telefonie mobila ai carei clienti sunt, un cadou de colectie. Utilizatorii de cartele care primesc cinci mesaje in aceeasi zi, de la prieteni diferiti, primesc un euro credit cadou, disponibil pentru orice servicii prepaid.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri