Orange anunta lansarea serviciului SIM Wallet, care permite clientilor salvarea datelor confidentiale din telefonul mobil pe serverul Orange.

Cu SIM Wallet, datele cardului, parolele, notitele personale, contactele si mesajele, toate vor fi stocate in maxima siguranta, avand in vedere ca accesul se poate face numai pe baza unei parole alese de client.

Datele se pot actualiza direct sau automat si pot fi trismise de catre clienti catre alte numere, Orange sau din alte retele. In plus, clientul poate alege sa transmita informatiile catre orice numar de telefon mobil sau doar catre contactele care au serviciul SIM Wallet asigurand astfel un plus de securitate. Informatia este protejata de un PIN, altul decat cel al cartelei SIM, astfel incat nici o persoana neautorizata nu poate accesa datele confidentiale.

In momentul de fata, serviciul SIM Wallet este valabil doar pentru abonamente si costa 0,5 USD pe luna. Transmiterea informatiei confidentiale prin SMS este taxata la tariful standard al unui mesaj scris.

Indiferent ca vorbim despre oameni de afaceri sau persoane fizice, toata lumea este sensibila la confidentialitatea datelor si la stocarea lor in conditii de maxima siguranta fie ca este vorba despre cele de pe calculatorul personal, laptop sau telefonul mobil. SIM Wallet ca si SIM Agenda Backup, lansat de Orange la inceputul acestui an, sunt doua servicii ce vin in intimpinarea nevoilor clientilor nostri, ajutandu-i sa gaseasca informatiile stocate in orice moment, rapid si fara riscul ca aceasta sa se piarda, declara Bogdan Ciubotaru Senior Product Manager, Orange Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri