Peste 60.000 de spectatori sunt asteptati la concertul lui Robbie Williams la Bucuresti, care va avea loc pe 17 iulie, in Piata Constitutiei.

Lucrarile de amenajare a scenei, care masoara 57 de metri lungime si 30 de metri adancime, au inceput de pe data de 11 iulie. Intreaga productie este pregatita de 300 de membri ai staff-ului artistului si 150 de masinisti, iar paza va fi asigurata de 600 de agenti de securitate.

Telekom Romania, sponsorul principal al concertului lui Robbie Williams la Bucuresti, invita fanii artistului care nu pot sa ajunga pe 17 iulie la Bucuresti sa urmareasca concertul anului LIVE, online, pe www.telekomtv.ro si prin intermediul aplicatiei de mobil Telekom TV. Utilizatorii, clienti Telekom sau nu, sunt invitati sa isi rezerve unul din cele 50.000 de bilete virtuale pana pe 17 iulie, ora 13:00.

In plus, clientii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmari LIVE concertul anului pe canalul Dolce Info (pozitia 100 SD sau 440 HD) pe 17 iulie, incepand cu ora 20:00.

Inregistrarea pentru unul din cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro. Informatiile complete despre inregistrare, atat pentru clientii Telekom, cat si pentru cei care nu utilizeaza serviciile Telekom, sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri